Spar mange penge på julegaver på black friday

Spar mange penge på julegaver på black friday

På tildesign elsker vi et godt tilbud. De sidste par omkring jul har vi gjort os det for vane at holde os godt til når dagen for Black Friday oprinder. Her har der nemlig været en del penge at spare på boligindretning de sidste par år, hvilket jo er noget vi godt kan lide! Hvis du ikke kender til black Friday som koncept, så har vi skrevet en lille introduktion til dagen herunder:

Hvad er Black Friday?mange-penge-at-spare-paa-boligindretning

Black friday er dagen, hvor julehandlen sådan rigtig bliver skudt i gang. Det vrimler med vanvittige tilbud i både fysiske butikker, men så sandelig også i webshops. Den store handelsdag siges at være den dag, hvor butikkerne vender negative tal i regnskabet til positive, og hvor der er sort af mennesker, der er på udkig efter et af de mange gode tilbud, der udbydes af navnligt detailhandlen denne dag.
Fænomenet kommer fra USA, hvor butikkerne har udbudt enorme rabatter dagen efter Thanksgiving, og black friday er faktisk bare blevet større og større siden 1960’erne, hvor det opstod. Siden 2005 har det været den største handelsdag i USA, og det samme blev det i 2015, hvor danskerne satte omsætningsrekord på dankortforbrug. Hele 1,98 mia. kroner blev der brugt for, hvilket er en stigning på 13% i forhold til den tidligere danske dankortrekord.

Lokker med gode tilbud

Den største grund til at der bliver brugt så mange penge denne dag er naturligvis, at butikkerne har nogle god tilbud, som lokker forbrugerne til. Da der er rigtig stor konkurrence, er butikkerne nødt til at sætte priserne helt ned, så kunderne vælger netop deres butik. Derfor kan du spare kassen på produkter, du ellers skulle have givet mere for. Glem alt om at vente til sidst med julegaveindkøbene. Godt en måned før jul kan du have overstået det hele og samtidig have sparet en mindre formue. Black friday går allerede shop-amok fra midnat. Mange tusinder af tilbudskrævende danskere sidder klar ved computeren, når klokken slår 00.00, hvor de fleste webshops er klar med rablende lave priser på alt fra elektronik til tøj. Faktisk er der så meget pres på systemerne, at de flere gange er gået ned.

Op mod 80% rabat

Du kan være heldig at spare helt op til 80% nogle steder på udvalgte varer. Og skal du have de rigtig gode tilbud, er det om at sidde klar, når der åbnes for sluserne. Selv om fredagen satte nye rekorder i 2015, tyder meget på, at 2016 vil blive endnu vildere. Tager man efter den procentvise stigning i årene fra 2013, hvor det amerikanske fænomen for alvor kom til Danmark, så bliver det rigtigt stort. Omsætningen på denne dag i 2015 var 29% højere end i 2014, så der er lagt i ovnen til et brag af en black friday her i 2016 og fremover.

Er du overbevist om at du skal shoppe på black Friday? Hvis ikke, så prøv at tage et kig på denne side, og se alle de store brands der er med i kampen om kunder på selve dagen. I flæng kan nævnes, boozt, coolshop, wupti, sportmaster og mange flere. Faktisk næsten alle de store brands deltager efterhånden, så hvorfor gør du ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *