Giv dit hjem en mindre makeover: Tre gode idéer

Giv dit hjem en mindre makeover: Tre gode idéer

Selvom du elsker dit hjem, som det er, så skal du give dig selv lov til at købe lidt nyt til boligen en gang i mellem. I dette blogindlæg får du tre gode idéer til din boligindretning. Læs med og bliv inspireret.

1.    Skab hygge i stuen med en ny komfortabel (sove)sofa

De fleste danskere tilbringer meget tid i stuen i løbet af en almindelig dag, da det typisk er i stuen, at man både ser fjernsyn, spiller brætspil og slapper af. Der er mange muligheder for at skabe en mere hyggelig atmosfære i stuen. En ny vægfarve og nye pyntepuder kan gøre en verden til forskel, men der er ikke noget, der kan gøre en lige så stor forskel som en ny og komfortabel sofa.

Slapper du ikke af, når du sidder eller ligger i din nuværende sofa, så bør du skifte din gamle sofa ud med en ergonomisk sofa, som stilmæssigt passer ind i dit hjem. Du bør også tage højde for, hvor meget plads du har at gøre godt med, da sofaen helst ikke skal fylde så meget, at man hverken kan komme frem eller tilbage.

Investér i en sovesofa, hvis du leder efter et møbel, som kan fungere som både seng og sofa. Leder du efter en moderne sovesofa, så følg linket til udvalget her.

2.    Få lagt mørkt trægulv i hele hjemmet

Mørkt trægulv byder på en helt særlig intimitet og eksklusivitet. Mange danskere har allerede erfaret, at trægulv i en mørk nuance giver en unik, hjemlig følelse, som hverken klinker, gulvtæpper eller andre gulvtyper kan matche.

Mørke trægulve indbyder til ro og fordybelse, ligesom trægulvene er med til at skabe en varm og behagelig stemning i hjemmet. Det kan blive en dyr fornøjelse at få lagt nyt gulv i hele huset, men det kan faktisk være en fornuftig investering. Tag kontakt til et lokalt gulvfirma og få et godt tilbud.

3.    Luk lyset ind i soveværelset med lyst sengetøj (og tre andre tiltag)

Du spenderer omkring 1/3 af dit liv i dit soveværelse, hvorfor det er afgørende, at du føler dig komfortabel, når du opholder dig i soveværelset. Savner du mere lys i soveværelset i dagtimerne, så kan du gøre brug af de idéer, du får herunder:

  • Mal væggene, loftet og / eller gulvet (anvend lys maling)
  • Flyt rundt på dine møbler, så lyset har nemmere ved at trænge ind
  • Køb lyst sengetøj
  • Investér i nye, kraftige lamper

Du kan med fordel udforske det store udvalg af sengetøj her, hvis du har besluttet dig for at købe lyst sengetøj med henblik på at gøre soveværelset mere lyst og indbydende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *