Indret dig eksklusivt med interiør fra Dyberg Larsen

Indret dig eksklusivt med interiør fra Dyberg Larsen

Tilbage i slut 90’erne og frem til i dag har Dyberg Larsen solgt tidløs design og markedsført sig med deres lækre produktserier af lamper i den stilsikre design klasse.
Du har måske hørt om den karakterfulde PineApple lampe, der så smukt er blevet til af designeren Frank Kerdil, og som hænger i mange danske hjem som et stilikon udformet som en ananas. Eller hvad med de rene linjer, som den flotte Haipot Pendel frembringer? De fås i flere forskellige farver, og vil både pryde et køkkenalrum eller et kontor smukt med deres mange forskellige kombinationer. Find bredt sortiment af produkter fra Dyberg Larsen her.

Alternative tips til at bo med et dyrt touch

Det er ikke nødvendigvis prisen, der altid skal indikere stilen og stemningen på et hjems indretning. Det er lige så meget sammensætningen af møbler og tilbehør, der i sidste ende vil skabe det overordnede udtryk, og som på mange måder kan komme til sin ret på en eksklusiv måde, uden at det behøver at koste en halv bondegård.
– Gå fx efter få pynteting som muligt, da det er med til at skabe harmoni og ro i indretningen. For mange ting kan hurtigt komme til at synes rodet og uoverskueligt.
– Organiser dine ting ved at sortere papirer og andre vigtige dokumenter i mapper og placer disse i skabe. Skabe og reoler med glaslåger kan være noget så smukt, hvis man ellers formår at sætte det organiseret og ryddeligt op, så sørg for kun at fremhæv betydningsfulde antikviteter og smukt stel i skabe, hvor der er frit udsyn til det.
– Sidst, men ikke mindst, kan væggene være en vigtig faktor. Hvide rene vægge fremstår neutralt og smukt, og gør det lettere at indrette sig i rummet med materialer og en speciel farveskala. Dog kan vægge, der er malet i én farve, samtidig give ro til sindet og skabe et eksklusivt udtryk i hele boligen. Gå efter farver som grå, blå eller grøn i både lyse og mørke toner, og tør man ikke kaste sig ud i alle rummets fire vægge, så start med at farvelæg én væg og vend dig til forandringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *