Spred lyset i dit hjem så smukt og billigt som muligt

Spred lyset i dit hjem så smukt og billigt som muligt

Lyset i dit hjem er vigtigt, dels som arbejdslys, dels som stemningsskaber. Lyset er også en udgift, som du betaler over dit elforbrug. Begge dele er produkter, som du køber, men hvor det er naturligt at betragte lamper som et produkt, så er indkøb af el noget, som kun de færreste går til som et produkt. Det er imidlertid noget, der med sikkerhed vil ændre sig over de kommende år.

Når du indretter dit hjem, skal det selvfølgelig på én gang være smuk, funktionelt og udtrykke din personlighed. Du vil helt sikkert også gerne have, at dit hjem ikke lige alle andres. Et sted, hvor du har mulighed for at gøre noget helt særligt, er, når du vælger de lamper, der skal både pynte og lyse dit hjem om.

Tom Dixon er et mærke, som har både bordlamper, guldlamper, væglamper, men især et stort udvalg af pendler i smukke designs, der både rummer nogle helt enkle lamper i alu og kobber, men også en stribe lamper i unikke designs, der vil være med til at give dit hjem personlighed.

De karakteristiske lamper er kendte for deres originale, futuristiske design og innovative produkter i høj kvalitet. Det er et brand, der leverer lamper, der kan skabe spændende stemninger i din stue med lamper, som ikke er til at overse.

Du kan klikke her og se et stort udvalg af de veldesignede Tom Dixon lamper.

Betal ikke mere for din strøm end du behøver

Du skal have strøm til dine lamper og til dit hjem i øvrigt, men der er ingen grund til at betale overpris. Elmarkedet er frit, og der findes en række leverandører, som sælger strøm til rimelige og overskuelige priser. For de fleste mennesker er indkøb af strøm stadig ikke noget, som man tager stilling til eller handler med, men der er penge at spare, hvis man vælger den rette leverandør.

Hos Gul Strøm kan du købe el efter forskellige modeller, hvor du enten handler din el til indkøbspris. Her kan prisen variere. Du kan også vælge at låse din pris fast i et halvt eller et helt år af gangen. Du kan også få en samlet pris på forhånd. Det kan lyde besværligt, at man skal sætte sig ind i priser på strøm, men hos Gul Strøm har man virkelig arbejdet med at gøre produktet overskueligt og nemt at gå til.

Hvordan skifter man sin strømleverandør? Det er lettere, end det lyder, for leverandøren sørger for alt det praktiske, så du faktisk ikke skal gøre andet end at tage beslutningen. Strømmen handles på de nordiske børser, og så bliver strømmen solgt videre til dig til rimelige priser og for en fast månedlig omkostning.

Gå til Gul Strøms hjemmeside og læs mere om at modtage strøm fra dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *