Gør hverdagen lettere med en ny automatisk garageport

Gør hverdagen lettere med en ny automatisk garageport

Hvis man er én af dem, der bruger bilen hver dag til at komme på arbejde, kan en gammel, slidt garageport være et unyttigt element i en travl hverdag. Hvis man har en gammel garageport, fx i en model, hvor man selv skal tvinge porten op eller skubbe den til side, bruger man tid og kræfter blot på at komme afsted. Samtidig giver en gammel træport ikke særlig stor sikkerhed mod tyveri eller lignende.

En mulig løsning kan være en ny, automatisk garageport. De nyere garageporte kommer med fjernbetjening, så man ikke skal ud af bilen for at åbne garagen op – det er blot at trykke på en knap og køre ind. Samtidig skal man ikke bruge tid og kræfter på at lukke porten op hver morgen. Det er blot at trykke på en knap, og porten trækkes automatisk op. En ny garageport yder også en større sikkerhed mod tyveri, da man kan købe kodetastaturer til porten, der sikrer, at det kun er dig, der kan komme ind i garagen.

Større sikkerhed

En ny automatisk garageport kommer ofte med en lang række nyttige funktioner, der gør hverdagen lettere og mere sikker. Hvis man har børn eller hunde, der færdes eller leger i garagen, kan man bekymre sig om, at de skulle blive klemt i den automatisk port. Men nye automatiske porte er udstyret med nødstop, der gør, at hvis porten møder modstand, idet den er på vej ned, vil den automatisk stoppe og køre op igen.

Derudover er en ny garageport også mere støjsvag og holder i mange år i forhold til en simpel manuel garageport.

Forskellige designs

Automatiske garageporte kommer i mange forskellige designs og modeller. Langt de fleste garageporte findes i et ”træ-look”, hvor man kan vælge mellem forskellige designs. Der findes fx porte med fyldningsdele, der gør porten elegant og stilfuld. Langt de fleste porte kommer i hvid, men det er også muligt at få i andre farver, hvis man ønsker en lidt anderledes port.

Du kan lade dig inspirere her og købe din nye automatiske garageport hos en dygtig og erfaren forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *