Nye indvendige døre i specialmål

Nye indvendige døre i specialmål

Der findes rigtig mange efterhånden ældre huse i Danmark. Husene er stadig brugbare, men meget af det gamle design fra f.eks. 1970’erne, kalder nogle gange på en udskiftning. Det kan både være, fordi det er blevet slidt, eller blot fordi at tiderne skifter, og det samme gør indretningstrends. En af de meget tydelige genstande, som pryder huse fra særligt 50’erne, 60’erne og 70’erne, er de gamle, brune døre. Det er dog muligt at gøre noget ved de gamle døre, hvis de ønskes fornyede.

Løsningsmuligheder for fornyelse af gamle døre

Det er en mulighed at male de gamle døre, men det er et stort arbejde, og resultatet bliver ikke altid, som der var drømt om. Levetiden på malede døre er heller ikke altid så lang, som man skulle tro, specielt hvis de ikke er blevet forbehandlet korrekt. Er dørene i et hjem med børn og hunde, så er der mange berøringer hele tiden, og det vil hurtigt sætte aftryk på dørene, og malingen kan begynde at skalle af.

En anden mulighed er at udskifte dørene. Dørene havde dengang ofte andre mål, end de mål der produceres efter i dag, men der er heldigvis ikke grund til den store bekymring, for det er nemlig muligt at få produceret de indvendige døre på specialmål. Klik her for at se hvilke muligheder der er inden for bestilling af døre på specialmål. Hvis der skal bestilles nye døre så læs med nedenfor og se hvilke overvejelser, der bør gøres, inden dørene bestilles.

Overvejelser ved bestilling af nye indvendige døre

Når der skal bestilles nye døre, så er det vigtigt at få taget de helt rigtige og præcise mål, så der ikke bliver leveret specialfremstillede døre, som ikke passer ind i karmen. Overvej inden bestilling, hvilken type døre der ønskes. Måske skal de opgraderes til nogle med glasruder i? Skal de være hvide? Eller passer fyrretræ faktisk bedre ind i indretningen? Og hvor lydisolerende er der behov for, at døren er? Og overvej også om hele karmen også skal skiftes, eller om det er nok med blot døren. Der findes heldigvis mange muligheder, så der er noget for enhver smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *