Mikrobølgeovn i smart design

Mikrobølgeovn i smart design

De fleste af os ejer en mikrobølgeovn, som oftest bruges som et supplement til den almindelige ovn. Mikrobølgeovne fås både som indbygningsmikroovne og fritstående mikroovne.

Står du og mangler en mikrobølgeovn i den travle hverdag eller er din gamle mikroovn gået i stykker eller trænger den bare til at blive skiftet ud, så får du i dag, når du køber mikroovne funktionalitet sammen med design.

Moderne design

I dag er designet af mikrobølgeovne noget, som producenterne vægter meget højt. Mikrobølgeovnens design skal nemlig hænge sammen med det moderne køkken. Du kan få mikrobølgeovne i forskellige farver, former og størrelser, så der burde findes én, der passer perfekt til lige netop dit køkken og dit behov. Derfor bør din nye fritstående mikrobølgeovn heller ikke gemmes væk i skabet, men derimod stå fremme på bordet eller hylden – de fortjener at blive set og er tilmed også lettere at tilgå, hvis de står fremme.

Flere funktioner

Mikrobølgeovne har i dag funktioner som hurtig optøning, opvarmning eller tilberedning af mad – og herunder grillfunktion. Du finder typisk en række af programmer, som din mikrobølgeovn kan køre. Det betyder, at du i dag kan bruge mikroovnen til flere ting end supplement til den almindelige ovn.

Med stor fordel, kan du bruge din mikrobølgeovn til at forkorte tilberedningstiden af mad, som der skal tilberedes i den almindelige ovn. Ved at benytte mikrobølgeovnen som supplement til den almindelige ovn, bruger du mindre tid på madlavning og får dermed mere tid til alt andet.

Men vidste du, at mikrobølgeovnen kan færdigtilberede flere retter?
Grønsager, pasta, ris, bagte kartofler – mulighederne er mange, men størrelsen på mikrobølgeovnen har en vis betydning for, hvad du kan og ikke kan tilberede i den. Kapaciteten i ovnrummet måles i liter, som typisk ligger mellem 13-42 liter – jo større et ovnrum, jo mere kan tilberedes. Hvis du ikke vil bruge tid på at møde op fysisk i en forhandlers butik, så læs med fordel om de forskellige mikrobølgeovne på deres hjemmeside – her har du også mulighed for vejledning via telefon eller e-mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *