Brug alternative elementer til dekoration af vægge

Brug alternative elementer til dekoration af vægge

Mange overser hvor vigtige væggene er, når det handler om boligindretning. Derfor lader mange ofte de hvide vægge stå tomme, og så kan de hurtigt komme til at fremstå kolde og kedelige i stedet for moderne og minimalistiske. Der skal faktisk ikke ret meget til, for at man undgår dette. Det handler om, at man tør tænke alternativt og tænke ud af boksen, så man får det mest personlige resultat, som muligt. Derudover bør man finde dekoration til væggen, som gør en glad, når man kigger på det. Hvis man samtidigt kan finde noget, som afspejler sine interesser eller som har en funktion i hjemmet, er det en kæmpe bonus.

Skab personlighed

Hvis man vil give boligen mere kant, kan man skabe nogle kontraster med forskellige former og farver på væggene. Det kan gøres ved at male en væg med en mørk farve, benytte sig af kantede former eller finde plakater med nogle fede motiver, som bryder de lyse og bløde farver. Faktisk er plakater en utrolig populær, moderne og ikke mindst personlig måde, man kan dekorere sine hvide vægge med.

 

De fleste har en særlig interesse for noget, som kan være alt fra boldspil og ekstremsport til jagt, skisport eller cykling. Hvis man kan implementere sin hobby i sin indretning, bliver det ikke mere personligt. Her kan man med fordel give de forskellige elementer en funktion i hjemmet, så de også er nyttige og ikke kun skaber en personlig stil. Det kan eksempelvis gøres ved at hænge tæppe på den ophængte cykel eller bruge balletskoene som en knage til viskestykkerne.

 

Nemt, billigt og hurtigt

Der skal faktisk ikke ret meget til, når man vil give et rum et andet udtryk eller en mere personlig stil. Lidt maling, gammelt udstyr, træbjælker, malerier, plakater, spejle eller potter vil gøre en verden til forskel, og man vil hurtigt få et andet indtryk af rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *