Slip for den ubehagelige cigaretrøg

Slip for den ubehagelige cigaretrøg

Cigaretrøg lugter ikke godt. Det sidder i næseborene og kradser i halsen. Især for ikke-rygere kan den ubehagelige lugt få folk til at tage sig til næsen og fortrække til andre steder. Rygerne er derfor forvist til at sidde udenfor og ofte i ensomhed. Det kan være en kold fornøjelse i det danske vejr.

E-cigaretter kan være svaret

Selvom cigaretter altså er ment som en måde at tage en hyggestund på, kan denne stund blive mindre hyggelig på grund af den generende lugt. En mulig løsning er e-cigaretter. Med e-cigaretter slipper man nemlig for den tjærefyldte os fra almindelige cigaretter. Men hvis du har set en e-cigaret, vil du nok tænke, at den da også frigiver os. Den ”os” du ser, er imidlertid ikke os. I stedet frigiver e-cigaretter en damp, som dufter af den bestemte smag, man har valgt, og er mere behagelige for de fleste følsomme næser.

Slip for røg i gardinerne

En anden fordel ved brugen af e-cigaretter, vil du opleve, hvis du gerne vil ryge indenfor. Normal cigaretrøg sætter sig nemlig i gardiner, møbler med mere, og selv om du har slukket cigaretten,  når du får gæster, vil mange ikke-rygere stadig kunne lugte, at de er trådt ind i en rygers hjem. Ved at skifte til e-cigaretter slipper du for dette problem, og du kan i stedet nyde at have gæster uden uønskede lugtgener. Måske vil dine gæster endda ikke have noget imod, at du nyder en cigaret i deres nærvær. Det vil gøre din lille last en hel del hyggeligere, og til mindre gene for dine medmennesker. Alt du skal beslutte dig for er hvilken type e-cigaret du ønsker, og så kan du købe flere forskellige typer smag, så du kan udskifte dem efter, hvad du har lyst til den pågældende dag. E-cigaretforhandlere finder du flere steder online, hvor internetbutikker har et stort udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *