Se opskriften på den lækreste forloren hare med masser af bacon

Se opskriften på den lækreste forloren hare med masser af bacon

Forloren hare har været med i de danske kogebøger i flere århundreder. Med god grund. Den salte smag af lækkert, mørt kød er de fleste vilde med. En stor fordel ved forloren hare er, at den faktisk kan laves af alle. Du behøver ikke være et gastronomisk vidunder. Tværtimod kan du lave en enorm lækker forloren hare med en lækker sovs til uden store problemer. Se her. Forloren hare opskrifter varierer, men der er nogle ting, der går igen. En lækker sovs og godt med bacon. Ting, de fleste danskere elsker. Også nogle af de ting, der gør retten rigtig dansk. På ganske kort tid kan du lære at lave forloren har af en erfaren kok. Det kræver blot, at du læser en forloren hare opskrift og ser en kort video.

Michelin-kok viser vejen til den gode forloren hare opskrift

Forloren hare opskrift er måske ikke noget, du forbinder med fine kokkepriser. Ikke desto mindre er forloren hare en favorit hos den tidligere køkkenchef på landets ældste Michelin-restaurant, Kong Hans, når han lavede mad til sit personale. Det siger lidt om, hvad det er en god forloren hare opskrift kan. Meget velsmagende mad, som alle kan lide. Det tager desuden kun en times tid, fra du begynder, til du har gjort det sidste ved anretningen. Er der noget fars til overs fra madlavningen, kan du let stege frikadeller ud af det, så det er også en ret uden spild.

Server forloren hare, som du helst selv vil have den

Du behøver ikke nødvendigvis servere forloren hare slavisk efter opskriften. Retten er god i flere udgaver. Det er altid en god idé at følge en god forloren hare opskrift, men du kan for eksempel servere den med eller uden gelé.