Guide til køb af undertøj

Guide til køb af undertøj

Hvis du skal købe undertøj, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Du kan derfor bruge denne guide, hvad end du skal købe undertøj til dig selv, til kæresten, eller noget helt tredje.

Vælg naturstoffer

Når det kommer til undertøj, er det faktisk bedst at vælge naturstoffer så som bomuld eller uld. Naturstoffer er nemlig meget bedre for huden – de gør at huden kan ånde. Og når det er det, du har aller tættest på huden, er det vigtigt, at huden kan ånde. Vælg derfor helst naturstoffer når du køber undertøj. Du kan også finde billige underbukser her.

Anderledes farver

Hvis du leder efter undertøj til kæresten, tænker du nok bare at købe et klassisk sort sæt undertøj. Men lad være med det! Prøv i stedet at gå efter nogle lidt anderledes farver, i stedet for bare det kedelige sorte sæt du alligevel altid køber. Du kan f.eks. købe et smukt rødt sæt, eller hvad en lækker lavendel-lilla? Hvis du er rigtig modig, kan du også kombinere to farver – f.eks. en hot pink BH, kombineret med et par lilla trusser. Det gælder blot om at være lidt kreativ.

Gå efter noget komfortabelt

Selvom det måske ser flottest ud med en super push-up BH, burde du forkæle dig selv (eller din kæreste) med en lækker bøjlefri BH. Du vil med garanti forelske dig fuldkommen. En blød bøjlefri BH vil være enormt komfortabel, men vil stadig give dig looket af, at du har en BH på. Du kan evt. bare bruge den til hverdag, og så give den fuld gas med en super push-up BH til fest. Den bøjlefri BH er især god til dig, som gerne vil gå uden BH, men så alligevel ikke helt. Den giver dig følelsen af ikke at have en BH på, men det ser ud som om du har.